• Log in
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

In deze cursus heb ik twee cursussen samengevoegd. Je krijgt 7 lessen waarin je kennis maakt met de dekkende waterverf Gouache.

Na aanschaf heb je onbeperkt toegang tot de cursus, waarbij ik wanneer ik de cursus verwijder dit 2 maanden vooraf zal laten weten via de mail. –> De cursus is nog beschikbaar tot en met 15 september, en zal daarna niet meer te bekijken zijn.

 

Inhoud

Gouache: Introductie 00:03:00
Gouache 1: introductie verf en Citroenen 00:53:00
Gouache 2: Plantjes 00:52:00
Gouache 3: Herfst 00:42:00
Patronen in Gouache; Introductie en Materiaal 00:10:00
Patronen in Gouache 1; Letters 01:00:00
Patronen in Gouache 2; Kersen 00:43:00
Patronen in Gouache 3; Citroenen & Aardbeien 01:11:00
Patronen in Gouache 4; Behang & Lijstje 00:58:00

Reviews

5

5
6 beoordelingen
 • 5 Sterren6
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Leuke cursus!

  5

  Een leuke & leerzame cursus om kennis te maken met gouache! Zin in om zelf verder gaan uit te proberen.

 2. Toffe cursus

  5

  Toegankelijke, leuke en leerzame cursus! Met een paar primaire kleurtjes (cyaan, yellow en magenta, groen en zwart en wit) de cursus (in 1 weekend…) doorlopen…. ik kon er gewoon niet mee stoppen…. Nanja helpt je met onder andere het mengen van de kleuren en ze legt het werken met gouache heel duidelijk uit.
  Ik heb genoten van de 3 lessen met verschillende technieken en ik ben blij met mijn resultaten!
  Ik hoop op een vervolgcursus met Gouache Nanja….

 3. Starten met gouache - heel veelzijdig

  5

  Veel verschillende toepassingen en technieken geleerd in slechts drie lessen. Goed gedaan met leuke frisse tafereeltjes als eindresultaat. Nanja is heel rustig en neemt je stap voor stap mee in het proces. Mengen van kleuren met slechts de basiskleuren vond ik best lastig als beginner. Maar ook wel weer heel leerzaam. Dankjewel Nanja!

 4. Superfijne startcursus

  5

  Leuke cursus om op gang te komen met gouache. Ik kende het nog niet echt en heb in drie korte lessen veel verschillende dingen geleerd.
  Nanja legt het prettig uit en doet ondertussen zelf af en toe ook wat minder handigs wat ze vervolgens handig oplost. Fijn om ook die onvolkomenheden te zien 😁
  Zin om meer met gouache te gaan doen!

 5. Heerlijke praktische cursus

  5

  Zoals altijd weer heerlijk relaxed gegeven door Nanja. Je wordt vooral uitgedaagd om te proberen, te spelen en te testen hoe het materiaal werkt, wat je fijn vindt en tussendoor leer je ook verschillende technieken met gouache. Helemaal top! Ik vind gouache na deze lessen een stukje beter te hanteren en minder… spannend! (Ik denk nu dat ik er wel mee overweg kan… 😅 al zal er nog heel veel oefenen met het materiaal nodig zijn!)

 6. Een goede start met gouache!

  5

  Nanja’s cursus doet precies wat ze beloofd! Nanja neemt je mee in 3 werkstukken waarbij ze je verschillende mogelijkheden laat zien. Ze leert je ook een stukje perfectionisme los te laten en geeft praktische tips foutjes op te lossen. Zo helpt ze je op weg en geeft genoeg handvaten, inspiratie en zelfvertrouwen om daarna zelf met veel plezier aan de slag te gaan.

© 2023 Nanja Illustraties - Powered by Maatos