• Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Nieuw: een lessenserie op mijn website; die je helemaal op je eigen tempo kunt volgen en langer te bekijken is dan de series op Instagram

In deze cursus gaan we lekkere dingen tekenen en inkleuren met waterverf.

Ik laat je zien hoe je al het lekkers kunt opbouwen via een schets in potlood door goed te kijken naar de basisvormen. Daarna maken we hem helemaal af met waterverf. Verschillende manieren om je waterverf te gebruiken komen aan bod en je leert hoe je diepte kunt brengen in je tekening.

Na aanschaf heb je drie maanden toegang tot de cursus :-).

Heel veel plezier!

Cursusoverzicht

Introductie 00:08:00
Koekjes 1; chocolate chip 00:23:00
Koekjes 2; Bokkenpootje 00:21:00
Koekjes 3; roze koek en bloem 00:34:00
Koekjes 4; krakeling 00:20:00
Koekjes 5; Oreo en afmaken 00:27:00
Tompouce 00:27:00
IJsjes 00:40:00

Reviews

4.9

4.9
12 beoordelingen
 • 5 Sterren11
 • 4 Sterren1
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Super leerzaam

  5

  Deze cursus is erg leuk om te doen, en erg fijn dat je zelf kan bepalen hoeveel lessen je per keer doet.
  Nanja legt t heel goed uit, duidelijk, simpel en zonder poespas.
  Zowel voor beginner als wel voor gevorderden goed en leuk om te doen

 2. Hele leerzame en duidelijke cursus

  5

  Ik volg al een hele tijd de fijne lessen bij Nanja via Instagram. Daarom ook deze cursus aangeschaft. Het zijn weer super fijne leerzame lessen met hele duidelijke uitleg van Nanja. Ook het leren loslaten van perfectie en daardoor erg blij en tevreden te zijn met het resultaat zijn voor mij waardevolle lessen geweest die ik van Nanja geleerd heb!
  Dus twijfel niet om deze cursus aan te schaffen je gaat er veel plezier aan beleven!

 3. Nanja's Tekenlessen zijn altijd fantastisch!

  5

  Allereerst bedankt Nanja voor deze onwijs leuke lessen! Heel fijn en duidelijk uitgelegd en goed te volgen. Tempo is perfect voor mij maar ik heb al veel van Nanja’s lessen gedaan dus ik weet ook een beetje wat er gaat komen. Ik vind het heeeeeeerlijk om met Nanja mee te doen. Ik kan deze cursus voor iedereen op elk niveau aanraden. Nanja leert je goed kijken naar de basisvormen van objecten en hoe je daar een mooie compositie van maakt. 1 in woord TOP!

 4. Een ontzettend leuke en leerzame cursus!

  5

  Wat een heerlijke lessen waren dit! Ik heb er echt van genoten en ik word altijd zo lekker relaxed van aquarellen. Nanja legt alles heel goed uit en leert je je perfectionisme ook een beetje los te laten. (dat was ik ook echt nodig, haha) Ik kan deze cursus iedereen aanraden. Of je nu een beginner bent of al wat meer gevorderd het is echt super leuk. Ik heb er in ieder geval weer nieuwe techniekjes bij geleerd en het is een feestje om door mijn watercolour boekje te bladeren 🙂 Super bedankt Nanja!

 5. Wat een heerlijke cursus!

  5

  Wat een heerlijke cursus. Zo rustig en duidelijk uitgelegd door Nanja.
  Ik vind het gewoon heel erg jammer dat het nu afgelopen is en hoop dat er héél snel weer een cursus komt. Liefst met allerlei soorten groenten in diverse vormen. Dus broccoli, een stronk, een roosje, in de soep enz. Wat ik verder heel prettig vind is dat er geen muziekjes achter de filmpjes zitten. Heb er heel erg van genoten en het is voor iedereen te doen om zo te kunnen tekenen. Nanja, dank je wel en zou je alsjeblieft héél snel weer een cursus willen maken? De fastfood op insta is ook een aanrader trouwens.

 6. Heerlijke cursus!

  5

  Een heerlijke cursus, letterlijk en figuurlijk! Nanja legt rustig en duidelijk uit in een aangenaam tempo: vlot genoeg om niet als een perfectionist te pielen en rustig genoeg om gelijk mee te doen. Top prijs-kwaliteit-verhouding! Ik heb nu al zin in de volgende cursus.

 7. "Lekkers" met waterverf

  5

  Wat een geweldige cursus! Jou manier van lesgeven is heel inspirerend en je legt het eenvoudig uit. Niks geen moeilijke technieken, gewoon alles loslaten en gaan. Ik raad het iedereen aan, zelfs als je, zoals ik, denk dat kan ik nooit. Het smaakt naar meer!

 8. Net zo gezellig als de 'lives'!

  5

  Net zoals de live sessies een superleuke en ontspannen cursus met allerlei handige tips en trucjes hoe je dingen met waterverf op een ‘losse’ manier op papier krijgt! Het is zo gezellig om zo met Nanja mee te tekenen en te schilderen! En ondertussen steek je er ook nog heel veel van op! Om te beginnen het loslaten van perfectionisme, het kwijtraken van ‘angst’ voor complex lijkende vormen of dingen, en het besef dat als je gewoon even doorgaat er hele mooie dingen op het papier komen! Ook als je halverwege denkt dat het (nog) nergens op lijkt!

 9. Leeuk!

  4

  Erg leuk om te volgen, makkelijk mee te doen.

 10. Lekker relaxed en heel leerzaam

  5

  Ik volg al meer dan een jaar de lessen van Nanja via Instagram (ook echt een aanrader!) en heb nu deze cursus gedaan. Nanja legt alles op een hele rustige manier uit en maakt wat heel lastig lijkt simpel. De cursus is opgedeeld in kortere video’s waardoor je hem in je eigen tempo kunt doen. De materialen die je nodig hebt zijn ook te behappen, geen peperdure doos met tientallen kleurtjes, nee gewoon simpel. En het resultaat….. GEWELDIG! Echt een dikke aanrader.

 11. 5

  Wat een fijne cursus! Nanja heeft een prettige manier van uitleggen en de dingen die ze verzonnen heeft vond ik erg leuk om te tekenen en schilderen. Ik dacht in het begin steeds: ‘Dat kan ik niet’ of ‘Het wordt niets’, maar ik was toch vaak blij verrast over het resultaat. Nanja laat zien dat het allemaal niet zo netjes of perfect hoeft. Het gaat vooral om het plezier – je doet het voor de lol. Kortom: wat mij betreft echt een aanrader.

 12. Top workshop!

  5

  Deze cursus smaakt naar meer! ik volg al een tijdje de Instagram lessen van Nanja (en ja, zoals de andere reviewers hier zeggen, ook die zijn superleuk!) en ik vond deze cursus heerlijk om te doen. Lekkere dingen zijn altijd leuk om te tekenen, maar met de hulp van Nanja is het ook nog eens heel gezellig. Nanja weet zaken, die er ingewikkeld uitzien, in behapbare stukjes op te breken waardoor je zelf ook een mooi resultaat krijgt! het tempo is goed, heel fijn dat Nanja het hele proces laat zien. En mocht ze ooit te snel gaan, dan is de pauzeknop zo ingedrukt. Voor iedereen die van tekenen en waterverf houdt, een hele dikke aanrader!

© 2022 Nanja Illustraties - Powered by Maatos