• Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Nieuw: een lessenserie op mijn website; die je helemaal op je eigen tempo kunt volgen en langer te bekijken is dan de series op Instagram

In deze cursus gaan we lekkere dingen tekenen en inkleuren met waterverf.

Ik laat je zien hoe je al het lekkers kunt opbouwen via een schets in potlood door goed te kijken naar de basisvormen. Daarna maken we hem helemaal af met waterverf. Verschillende manieren om je waterverf te gebruiken komen aan bod en je leert hoe je diepte kunt brengen in je tekening.

Na aanschaf heb je 100 dagen toegang tot de cursus :-).

Heel veel plezier!

Over de instructeur

Profielfoto

Cursusoverzicht

Introductie 00:08:00
Koekjes 1; chocolate chip 00:23:00
Koekjes 2; Bokkenpootje 00:21:00
Koekjes 3; roze koek en bloem 00:34:00
Koekjes 4; krakeling 00:20:00
Koekjes 5; Oreo en afmaken 00:27:00
Tompouce 00:27:00
IJsjes 00:40:00

Reviews

5

5
6 beoordelingen
 • 5 Sterren6
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Super leerzaam

  5

  Deze cursus is erg leuk om te doen, en erg fijn dat je zelf kan bepalen hoeveel lessen je per keer doet.
  Nanja legt t heel goed uit, duidelijk, simpel en zonder poespas.
  Zowel voor beginner als wel voor gevorderden goed en leuk om te doen

 2. Hele leerzame en duidelijke cursus

  5

  Ik volg al een hele tijd de fijne lessen bij Nanja via Instagram. Daarom ook deze cursus aangeschaft. Het zijn weer super fijne leerzame lessen met hele duidelijke uitleg van Nanja. Ook het leren loslaten van perfectie en daardoor erg blij en tevreden te zijn met het resultaat zijn voor mij waardevolle lessen geweest die ik van Nanja geleerd heb!
  Dus twijfel niet om deze cursus aan te schaffen je gaat er veel plezier aan beleven!

 3. Nanja's Tekenlessen zijn altijd fantastisch!

  5

  Allereerst bedankt Nanja voor deze onwijs leuke lessen! Heel fijn en duidelijk uitgelegd en goed te volgen. Tempo is perfect voor mij maar ik heb al veel van Nanja’s lessen gedaan dus ik weet ook een beetje wat er gaat komen. Ik vind het heeeeeeerlijk om met Nanja mee te doen. Ik kan deze cursus voor iedereen op elk niveau aanraden. Nanja leert je goed kijken naar de basisvormen van objecten en hoe je daar een mooie compositie van maakt. 1 in woord TOP!

 4. Een ontzettend leuke en leerzame cursus!

  5

  Wat een heerlijke lessen waren dit! Ik heb er echt van genoten en ik word altijd zo lekker relaxed van aquarellen. Nanja legt alles heel goed uit en leert je je perfectionisme ook een beetje los te laten. (dat was ik ook echt nodig, haha) Ik kan deze cursus iedereen aanraden. Of je nu een beginner bent of al wat meer gevorderd het is echt super leuk. Ik heb er in ieder geval weer nieuwe techniekjes bij geleerd en het is een feestje om door mijn watercolour boekje te bladeren 🙂 Super bedankt Nanja!

 5. Wat een heerlijke cursus!

  5

  Wat een heerlijke cursus. Zo rustig en duidelijk uitgelegd door Nanja.
  Ik vind het gewoon heel erg jammer dat het nu afgelopen is en hoop dat er héél snel weer een cursus komt. Liefst met allerlei soorten groenten in diverse vormen. Dus broccoli, een stronk, een roosje, in de soep enz. Wat ik verder heel prettig vind is dat er geen muziekjes achter de filmpjes zitten. Heb er heel erg van genoten en het is voor iedereen te doen om zo te kunnen tekenen. Nanja, dank je wel en zou je alsjeblieft héél snel weer een cursus willen maken? De fastfood op insta is ook een aanrader trouwens.

 6. Heerlijke cursus!

  5

  Een heerlijke cursus, letterlijk en figuurlijk! Nanja legt rustig en duidelijk uit in een aangenaam tempo: vlot genoeg om niet als een perfectionist te pielen en rustig genoeg om gelijk mee te doen. Top prijs-kwaliteit-verhouding! Ik heb nu al zin in de volgende cursus.

© 2021 Nanja Illustraties - Powered by Maatos