• Login
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Dit is de cursus “teken je vakantieherinneringen”. In deze lessen heb ik onderwerpen gestopt waar ik altijd veel vragen over krijg. In deze cursus leer ik je hoe je met waterverf/aquarel je herinneringen kunt vastleggen. Ik laat je zien welke materialen meegaan op vakantie, ik geef je inspiratie hoe je je vakantie-herinneringen kunt weergeven en we gaan gaan we aan de slag. In de cursus zitten de volgende lessen:

 • Introductie
 • Inspiratie
 • Materialen
 • Perspectief
 • Poort recht van voren
 • Poort in perspectief + boom
 • Water + benen
 • Raam

Deze cursus is geschikt voor beginners en voor mensen die al meer ervaring hebben.

Na aanschaf heb je 3 maanden toegang tot de cursus, hou dit zelf goed in de gaten 🙂

Cursusoverzicht

Introductie teken je vakantieherinneringen 00:05:00
Inspiratiefilmpje 00:20:00
Materialenfilmpje 00:08:00
Les over perspectief 00:30:00
Poort 1; recht van voren 00:58:00
Poort 2; in perspectief + boom 01:34:00
Water + benen 00:48:00
Raam 00:44:00

Reviews

4.9

4.9
10 beoordelingen
 • 5 Sterren9
 • 4 Sterren1
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Aanrader!

  5

  Als je nog twijfelt om deze cursus aan te schaffen, ik zeg: ‘DOEN!’ Ik vond het een hele fijne cursus waarin ik stap voor stap werd meegenomen in de fases van hoe je zo’n tekening opzet. Na de uitleg van Nanja, lukte het mij om een realistisch beeld neer te zetten. Ik ben onwijs tevreden met mijn eigen resultaat. Ook heb ik geleerd om mijn perfectionisme wat meer los te laten. Ik zie dat juist de foutjes en slordigheidjes een tekening ècht en realistisch maakt. Ik vond het jammer dat de lessen er op zaten want ik kan dit nog wel veeel langer doen. Vanaf nu kan ik aan de slag met mijn eigen vakantieherinneringen!

 2. Erg leuk en vooral heel relaxed

  5

  Het doen van deze cursus is zowel het leren van technieken om je vakantieherinneringen vast te leggen als een leuke vakantieherinnering op zich. Wat ik enorm waardeer is dat je alles te zien krijgt, ook als er even iets fout gaat bij Nanja wordt dat niet direct uit de montage geknipt, maar ze laat het zien en ze laat zien hoe je het op kan lossen óf (en dat is ook een belangrijke) het los kan laten. Ik heb echt wat geleerd van deze lessen en verheug me erop er mee aan de slag te gaan.

 3. 4

  Wat jammer dat de cursus alweer voorbij is! Ik kijk alvast uit naar de volgende.
  Liefs, Laura

 4. 5

  Ook deze cursus was weer superleuk! Heel fijn zoals Nanja alles uitlegt en hoe ze ook perspectief, voor mij in ieder geval, minder angstaanjagend maakt! Ik ben het gewoon gaan doen en verraste mezelf met hoe goed me dat lukte als ik gewoon maar de tips van Nanja in mijn achterhoofd hield!
  De manier waarop Nanja uitlegt is heel relaxed en prettig om naar te luisteren en stiekem leer ik daar toch iedere keer weer veel van. Soms wat ‘grote’ dingen, maar vaak ook gewoon wat kleine tips en handigheidjes, die helpen om zelf dingen aan te pakken! Echt weer een top cursus van een hele gezellige en fijne lerares!

 5. Wat een toffe cursus!

  5

  Wauw, in een woord geweldig.
  Wat vind ik het leuk om de cursussen van Nanja te volgen.
  Hier leer je echt zoveel van.
  Het eerste wat ik leerde is over mijn drempelvrees te stappen en gewoon meedoen. En het resultaat is telkens weer verrassend.

  Deze cursus, teken je vakantie herinneringen is ook zo’n gave manier om een kijkje te krijgen in hoe je je schetsboeken kunt vullen.
  Ik heb genoten van de cursus en ga zeker proberen mijn eigen vakantie foto’s na te tekenen. Ook ga ik meer letten op de raampjes, wat een leuke aanvulling in je schetsboek.
  Ik kan niet wachten op een teken je vakantie herinneringen 2.0 , want ik zal zeker weer meedoen.

  Ook ben ik nieuwsgierig naar de nieuwe cursussen die je gaat aanbieden. Ik ben fan!

 6. Leuke leerzame cursus!

  5

  Wat weer een leuke en leerzame cursus van Nanja. Vooral het stuk met perspectief was even pittig maar ze legt het goed uit en laat ook zien wat er fout kan gaan en hoe je dat verbeterd.
  Heb weer veel uurtjes met plezier deze cursus gedaan en heel fijn dat je het in je eigen tijd en tempo kan doen.
  Op naar de volgende!

 7. Wat een heerlijke cursus alweer!

  5

  Nanja, ik heb het al eerder gezegd maar wat kan jij fijn uitleggen! Ik denk nu zelfs bij mij eigen tekeningen, is het perfect? nee is dat erg? nee 🙂 Als je op een leuke leerzame goed te volgen manier wilt leren hoe je dat ene huisje op papier zet of hoe je dat plaatje waarvan je denkt “hee das leuk ik zou willen dat ik die kon tekenen” moet maken dan kan ik alle cursussen van Nanja aanraden en ook de lives op instagram. Ik heb door deze cursus een prachtige illustratie kunnen maken van het huis waar wij vakantie hebben gevierd en dit gegeven als bedankje aan de bewoners. Helemaal top!

  p.s @nanja ik ben nu wel heel benieuwd geworden hoe je met grijs/licht grijs tombow pen schaduwen aanbrengt kan je dit meenemen in een volgende cursus of wellicht vanavond in de les?

  Heel veel liefs en nogmaals bedankt!!

 8. Leerzaam en inspirerend

  5

  Erg leuke cursus waarbij je handige tips krijgt maar waarbij je ook als beginneling je eigen creativiteit durft uit te proberen.

 9. Oefening baart kunst.

  5

  Leuke, pittige lessen waar je ontzettend veel van leert. Een kwestie van doen, het proces vertrouwen en na de eerste les in perspectief was de tweede les al ‘makkelijker’ omdat het al lukt anders te kijken naar alle lijnen. Ga lekker deze cursus volgen, voor ontspanning en vertrouw het proces. Nanja geeft op een zeer prettige manier les, moedigt je aan en fouten maken mag helpt enorm voor het leerproces en het spelen met waterverf.

 10. top cursus!

  5

  Super leuke cursus om te doen , waar alles duidelijk, stap voor stap wordt uitgelegd.
  Ik heb er veel van bij geleerd.
  Nanja’s lessen worden altijd op een fijne manier gegeven.
  Ik ben fan

© 2022 Nanja Illustraties - Powered by Maatos