• Log in
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

In deze cursus leer ik je om met aquarelverf op een gemakkelijke manier mooie bloemenillustraties te maken, om als illustratie op zich te gebruiken, of als kaartje om op te sturen.

Je hebt voor deze cursus niet veel ervaring nodig, hij is goed te doen voor beginners en geeft mogelijkheden voor mensen die al meer ervaring hebben om de mogelijkheden met aquarelverf verder te ontdekken.

Wat ga je schilderen?

 • Magnolia’s
 • Bloemen-hart
 • Veldbloemen
 • Zonnebloemen
 • Pioenroos
 • Tulpen
 • Klaproos

Allemaal op verschillende manieren van werken zodat je hopelijk daarna lekker zelf verder vooruit kunt!

Voor deze cursus heb je de volgende materialen nodig:
– Aquarelverf. Een basisset is genoeg. Ik gebruik zelf wisselende verf; Winsor & Newton professional, maar ook Schmincke Horadam en ik vind de basisset van van Gogh of die van HIMI ook fijn/
– Aquarelpapier. Ik werk zelf in deze cursus op 100% katoen-papier in een A5 boekje (liggend), maar bijvoorbeeld de boekjes van Hahnemühle vind ik zelf ook altijd heel fijn, die hebben twee soorten; 100% katoen en ‘gewone’, maar wel heel fijn.
– Penselen. Ik gebruik maar twee soorten penselen in deze cursus, ronde penselen in maat 8 en 4, maar ook hiervoor geldt; gebruik wat je hebt.
– Washi tape.
– Water en een doekje om je penseel schoon te kunnen maken.
– Optioneel; heating tool of föhn om de verf tussendoor sneller te laten drogen.

PS: bij becreativeshop.nl kun je veel van de materialen kopen, en krijg je altijd 5% korting met code Nanjaillustraties

Na aanschaf heb je onbeperkt de tijd om de cursus af te ronden, wanneer ik hem ga verwijderen geef ik je een ‘afmaaktermijn’ van 2 maanden.

 

Cursusoverzicht

Bloemen; Introductie en Materiaal 00:05:00
Bloemen; Magnolia’s 00:43:00
Bloemen; Bloemenhart + Bonus 00:26:00
Bloemen; Veldbloemen 00:50:00
Bloemen; Zonnebloemen 01:07:00
Bloemen; Pioenroos 01:27:00
Bloemen; Tulpen bonusles (opname van Instagram live les) 00:57:00
Bloemen; Klaproos 01:04:00

Reviews

4.8

4.8
6 beoordelingen
 • 5 Sterren5
 • 4 Sterren1
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Schitterend

  5

  Geweldige, duidelijke instructies. Lekkere losse manier om met aquarel om te gaan. Het resultaat is zó mooi geworden. Deze technieken ga ik nog vaak voor bloemen gebruiken!

 2. Love flowers

  5

  Een heerlijke, vrolijke en kleurrijke cursus. Bloemen wie houdt daar niet van. Geweldig uitgelegd, tips en trucs. En geweldige voorbeelden.

  Warme groet,
  Anita Starre

 3. Geweldige cursus!

  5

  Wederom een geweldige cursus van Nanja. Wat mij betreft een cursus die het hele jaar door kan. Je leert veel verschillende technieken. Ik vind het leuk dat ik nu zelf patroontjes kan maken met bloemen. Iets wat er ingewikkeld uitzag maar in de praktijk simpel en leuk is! Ook het zelf maken van overtrekpapier vind ik geweldig. Ik heb echt een prachtige pioenroos getekend en ga deze truc ook gebruiken voor kerstkaarten. Nu al zin in!

 4. 4

  Hey Nanja , ik heb alleen nog maar elk filmpje “bestudeerd “;)
  Ik heb de cursus vrijdag binnen gekregen …..maar was heel nieuwsgierig dus nu ga ik ze op m’n gemak allemaal schilderen ……maar ik ben heel enthousiast .
  Ik al veel geleerd door alleen maar het zien v/d te techniek….dus dat beloofd veel moois hoop ik .

 5. Geweldig leuk en leerzaam

  5

  Na ja hanteert een losse stijl in aquarel. Hoewel dit niet helemaal mijn stijl is, heb ik er veel van opgestoken wat ik weer in mijn eigen werk kan en ga gebruiken. Aanrader!

 6. 5

  Nanja, ik geniet erg van jouw online cursus ‘bloemen in aquarel’. Het is leuk om de lessen te volgen (en fijn dat dat kan op tijden dat het mij schikt) en het levert mooie resultaten op! Ook fijn en heel leerzaam dat je verschillende technieken gebruikt. Je stijl, waarbij het niet alleen gaat om het resultaat maar je vooral ook het plezier in het aquarelleren en het ontdekken van verschillende mogelijkheden benadrukt, spreekt me aan. Deze cursus is zeer behulpzaam voor mij (ik heb weinig ervaring) en stimuleert me om er mee verder te gaan! Veel dank!
  Antoinette

© 2024 Nanja Illustraties - Powered by Maatos