• Log in
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Landschappen!

Hoe fijn als je je herinneringen en mooie wandelingen of uitjes vast kunt leggen!? Landschappen zijn zo divers, en dat blijkt ook bij het maken van deze cursus. Ik heb me beperkt tot alleen aquarelverf, maar alleen dan al had ik nog wel 10 lessen kunnen maken.
Om deze cursus te kunnen volgen heb je niet veel ervaring nodig. Als je al wel ervaring hebt is het een manier om je aquarelvaardigheden verder te ontwikkelen. Aquarel blijft niet geheel te voorspellen maar hoe meer je het doet, hoe meer je gaat merken dat je invloed hebt op het eindresultaat. Ik heb in de cursus verschillende manier van met aquarel werken proberen te verwerken zodat je kunt ontdekken wat bij jou past.
Deze cursus bestaat uit een inleiding en 9 lessen van verschillende lengtes. Je kunt de lessen in elke volgorde volgen, dus je kunt starten met de les waar je het meeste zin in hebt.
Wat heb je nodig?
– Aquarelverf; ik gebruik Winsor & Newton professional, maar je kunt gewoon elk basissetje aquarelverf gebruiken.
– Penselen; ik gebruik Da Vinci Colineo penselen (ronde penselen in verschillende diktes), maar je kunt elk penseel gebruiken.
– Aquarelpapier; ik werk de eerste helft op 200 gr Fabriano papier (A5 liggend) wat me niet zo goed beviel. De tweede helft van de cursus werk ik in een Strathmore 400 series aquarelpapier schetsboek, 300 gram, coldpressed (A4 staand). Die bevalt mij zelf beter. Je kunt elk formaat gebruiken in deze cursus!
– Tape om kaders te maken, ik gebruik MT washi tape, maar je kunt elk tape gebruiken
– optioneel een heating tool of föhn om je werk sneller te laten drogen
– schetspotlood gebruik ik maar af en toe in deze cursus
Als je deze cursus aanschaft heb je 6 maanden toegang tot de cursus en kun je in die 6 maanden alle lessen onbeperkt bekijken.
Veel plezier!!

Cursusoverzicht

Landschappen 1 – Introductie en materiaal 00:10:00
Landschappen 2 – twee kleuren 00:26:00
Landschappen 3 – scheurlandschap 00:26:00
Landschappen 4 – Abstract Masking Fluid 00:40:00
Landschappen 5 – zonsopgang 00:53:00
Landschappen 6 – Luchten 00:37:00
Landschappen 7 – graslandschap 00:28:00
Landschappen 8 – Rotsen en vuurtoren 00:43:00
Landschappen 9 – losse landschappen 00:10:00
Landschappen 10 – Meer en weerspiegeling 00:28:00

Reviews

5

5
2 beoordelingen
 • 5 Sterren2
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. voorbereiding voor vakantie

  5

  Wat fijn om zoveel nieuwe technieken te leren. Ik ga dit in de zomervakantie zeker toepassen als ik met mijn gezin in de franse Alpen zit. Perspectief, kleurgebruik, spelen.. het is zo leuk hier nu al mee bezig te zijn. Ik heb pas twee lessen gedaan, maar alles wel al kort bekeken. Het ziet er weer erg mooi uit. Kan niet wachten om met de andere lessen aan de slag te gaan.

 2. Verslavend gewoon!

  5

  Ik dacht toen ik begon “ik pak een harmonicaboekje, dat krijg ik dan precies vol met de landschappen uit de cursus”. Spijt als haren op mijn hoofd…. dit is zo goed uitgelegd en zo verslavend dat ik een heel schetsboek vol kan knallen met landschappen! Ik ga alles wat Nanja uitgelegd heeft ZEKER toepassen op mijn eigen landschapsfoto’s ❤️

© 2024 Nanja Illustraties - Powered by Maatos